VI BRUGER KUN KVALITETESPRODUKTER

Rustbeskyttelse

Biler er generelt ikke produceret til det hårde og korrosive danske vejr, med høj luftfugtighed året rundt, samt skiftende temperaturer der danner fugt i hulrum. Derfor er det vigtigt, at få rustbeskyttet bilen og vedligeholde det, så den holder sig rustfri og du slipper for rustproblemer og unødvendige ekstra udgifter. Hos Dinitrol Center i Kolding, er vi specialister i at rustbeskytte alle biler, hybrid- og elbiler mod det danske klima.

Fordele ved at få rustbeskyttelse

Fordele ved at behandle din bil med Dinitrols rustbeskyttelse:

 Længere levetid

 Reducerer udgifter til rustreparationer

 Mindsker udskiftning af mekaniske dele

 Bedre gensalgsværdi – hvis bilen på et tidspunkt skal sælges

Dinitrol behandling:

Døre, for- og bagklap samt alle hulrum bliver behandlet med tyndt indtrængende rustbeskyttelse

Hele vognbunden behandles med tyndt indtrængende

Rustbeskyttelsen på vognbunden bliver beskyttet med et kraftigt slidlag

Vi anvender professionelle metoder der er godkendt af Teknologisk Institut

Kontrolordning ved Teknologisk Institut – Anvender produkter der er godkendte af alle bilfabrikanter

Hvornår skal en bil have rustbeskyttelse?

En bil bør få rustbeskyttelse så tidligt som muligt, samt efterfølgende få efterbehandling inden for et passende tidsrum, så man forebygger at kondens og fugt sætter sig på metaloverflader og derved danner rust. Med tiden bliver rustbeskyttelsen slidt, og både fugt året rundt, forurening og vejsalt fremskynder rustprocessen. Det kræver derfor, at bilen får rustbeskyttelse, også kendt som undervognsbehandling, for at sikre at bilen holder sig rustfri. Som udgangspunkt anbefaler vi, at bilen bliver rustbehandlet ca. hvert 2-3 år, alt efter hvordan standen er på den konkrete bil samt kørselsmønsteret.

Hvad koster en rustbeskyttelse?

Prisen på en behandling afhænger af hvilken type bil der er tale om.

Er du interesseret i at vide mere om priser på rustbeskyttelse, så kan du læse mere om det her. Du kan også få oplyst den konkrete pris på, hvad det koster at rustbehandle netop din bil, ved at indtaste bilens registreringsnummeret her.

Få professionel rustbeskyttelse hos Dinitrol Center Kolding

Når du får rustbeskyttelse af din bil hos Dinitrol Center i Kolding, er du garanteret professionel behandling og service. Du kan booke en tid til rustbeskyttelse af din bil her.

Har du brug for mere information, så kan du læse mere om undervognsbehandling her, og ellers er du velkommen til at sende en mail, eller ringe på tlf: +45 7552 9507

KONTAKT OS FOR FLERE INFORMATIONER

Har du spørgsmål til rustbeskyttelse, vores ydelser eller priser, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står klar til at tage en uforpligtende snak med dig.

Kontakt os på telefon: 75 52 95 07 eller på mail:
sydjysk-undervognscenter@pc.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.