Undervognsbehandling

Hvorfor er det vigtigt at give bilen en undervognsbehandling?

Det danske vejr har svingende temperaturer og høj luftfugtighed året rundt – og dét er rigtig hårdt ved bilerne. Vejret medfører slid og rust som kan ende med, at forkorte bilens levetid væsentligt, give uventede problemer og resultere i ekstra udgifter.

Hos Dinitrol Center i Kolding er vi eksperter i undervognsbehandling, og har mange års erfaringer med rustbehandling af alle biltyper. Vi giver gerne din bil en skræddersyet og professionel behandling, så den er korrekt beskyttet mod de danske vejrforhold året rundt, med høj fugtighed, saltede veje samt store mængder af regn og slud.

Hvor ofte skal bilen have undervognsbehandling?

Det mest optimale er, at give bilen en undervognsbehandling så tidligt som muligt, for at komme skader og rust i forkøbet. Efter første behandling, er det vigtigt at det bliver vedligeholdt med passende mellemrum. Hvornår efterbehandlingen bør foretages, er meget individuelt og varierer alt efter bilens type og stand, men bør som udgangspunkt være efter 2-3 år.

Sørger du for at få behandlet din bil med passende mellemrum, vil det kunne forlænge levetiden betydeligt.

Hvad koster en undervognsbehandling

Prisen på en undervognsbehandling varierer alt efter hvilken type bil, mærke og i nogle tilfælde årgang, der er tale om.

Hos Dinitrol Center i Kolding giver vi fair og gode priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten af behandlingen og servicen. Vi udfører altid arbejdet professionelt og grundigt, og er som det eneste undervognscenter i Kolding, godkendt af Teknologisk Instituts kontrolordning.

Er du interesseret i at høre mere om priserne på en rustbehandling eller andre behandlinger, så kan du læse mere her.

Book en tid til en behandling hos Dinitrol Center Kolding

Skal din bil have en undervognsbehandling? Så kan du hurtigt og nemt booke en tid online her ved at indtaste relevante oplysninger.

Når du booker en tid, kan du ved at skrive bilens registreringsnummer, også få oplysninger om den konkrete pris på behandlingen.

Er du interesseret i at høre mere, få den rette rådgivning eller et uforpligtende tilbud? Så er du også velkommen til at sende en mail her, eller kontakte os på tlf: 75 52 95 07.