Lyddæmpning af din bil

Få øget komfort og køreglæde med lyddæmpning

Støjer din bil? Så kan en lyddæmpning fra Dinitrol muligvis være den rette løsning for dig!

Dinitrol Center har lanceret en effektiv behandling mod dæk- og vejstøj, der kan give dig mere komfort og køreglæde i hverdagen. Støj fra dæk opleves især i nyere biler og ved brede dæk, som kan være til gener under køreturene.

Med en lyddæmpning fra Dinitrol, reduceres støjniveauet i din bil, så du kan nyde dine favorit playlister, føre en samtale, eller bare nyde en køretur i ro.

Skal bilen have lyddæmpning? Så kan man med økonomisk fordel kombinere en lyddæmpning med en undervognsbehandling, da flere dele ved behandlingen er den samme.

Lydisolering af DIN bil

Dinitrol’s lyddæmpning er et et støjabsorberende produkt, der danner et lydisolerende og fleksibelt lag på undervognen af bilen.

Behandlingen af lyddæmpningen udføres af professionelle sprøjteteknikere, der starter med at afmontere bilens bundplader på undervognen, og inderskærme i hjulkasserne. Herefter bliver lyddæmpningen påført i hjulkasserne, langs panelerne og i den bagerste del af vognbunden.

De områder der før behandlingen forstærkede støjen, vil nu dæmpe støjen, og dermed øge din kørekomfort.

Lyddæmpning fra Dinitrol er forbeholdt nye biler uden rust, som endnu ikke har fået en rustbehandling. Er din bil blevet behandlet med rustbeskyttelse, så kontakt os gerne og få rådgivning om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Dinitrol Center i Kolding sørger for at lyddæmpe din bil

Ønsker du at få lyddæmpet din bil? Så kan du nemt og hurtigt booke en tid her online.

Eller er du interesseret i at høre om priserne på Dinitrols lyddæmpning, så får du en konkret pris her, så snart du har indtastet bilens registreringsnummer. Bemærk, du har ikke booket en tid, før du bekræfter – så du kan nemt og hurtigt tjekke priser uden at booke en tid.

Du er også meget velkommen til at skrive til os her, eller ringe på tlf. 75 52 95 07. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.